Προμήθεια στολών Δημοτικής Αστυνομίας

Προβολές: 76

Προμήθεια στολών Δημοτικής Αστυνομίας

ΤΙΤΛΟΣ ΑΡ.ΜΕΛ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
«Προμήθεια στολών Δημοτικής Αστυνομίας» 41/2015
€ 14.649,30

Ο Δήμος Κορδελιού-Εύοσμου πρόκειται να προβεί στη συλλογή σφραγισμένων προσφορών με το σύστημα συμπλήρωσης τιμολογίου και αξιολόγησης των προσφορών με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά, για το σύνολο των ειδών ανά ομάδα (Α έως ΣΤ΄) με απ΄ ευθείας ανάθεση, με απόφαση Δημάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις :

1. του άρθ. 209 του Ν. 3463/2006 Δ.Κ.Κ,

2. του άρθ. 4 παρ 4 και του άρθρου 23, παρ 2 του ΕΚΠΟΤΑ (Απ. Υπ. Εσ. 11389/93)

Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της τεχνικής έκθεσης και των τεχνικών χαρακτηριστικών της προμήθειας με αριθ. μελ. 41/2015, σύμφωνα με την οποία:

Οι προσφορές θα είναι έγγραφες στην ελληνική και μόνο γλώσσα (εκτός ίσως από τα επισυναπτόμενα τεχνικά φυλλάδια της εταιρείας), θα γίνονται δεκτές από την ημέρα δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του Δήμου έως τις 09-10-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. και θα κατατίθενται στο Τμήμα Προμηθειών και Αποθήκης του Δήμου Κορδελιού Εύοσμου (Π. Μελά 24, Εύοσμος, Τ.Κ. 56224) στον 1 ο όροφο του κτιρίου είτε αυτοπροσώπως ή και ταχυδρομικώς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα.

Στο φάκελο κάθε προσφοράς θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς:

1. Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα.

2. Ο αριθμός της μελέτης και ο τίτλος της προμήθειας.

Οι προσφορές θα υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους ή τους νόμιμους εκπρόσωπους τους και θα υποβάλλονται σε φάκελο καλά σφραγισμένο σε δύο αντίγραφα (οικονομική προσφορά ξεχωριστά μέσα στον φάκελο). Προσφορές θα γίνονται δεκτές για το σύνολο των ειδών ανά ομάδα (Α έως ΣΤ΄ είτε μεμονωμένα ή για όλες τις ομάδες μαζί) της προμήθειας, οι οποίες θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 41/2015 μελέτης. Μαζί με την προσφορά τους οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν:

Α. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) με την οποία θα δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων που αναφέρονται στην υπ’ αριθ. 41/2015 μελέτη για την προμήθεια στολών Δημοτικής Αστυνομίας και ότι τους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

Β. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) στην οποία θα δηλώνεται ότι :

· Δεν υφίστανται νομικοί περιορισμοί λειτουργίας της επιχείρησης.

· Δεν έχει αποκλεισθεί η συμμετοχή τους από διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των ΟΤΑ.

Γ. Πιστοποιητικό από το αρμόδιο Επιμελητήριο για την εγγραφή τους που να είναι σε ισχύ.

Για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης, ο προμηθευτής (ανάδοχος) είναι υποχρεωμένος να καταθέσει, με την υπογραφή της σύμβασης, εγγυητική επιστολή που να καλύπτει το 5% επί της αξίας της σύμβασης, χωρίς Φ.Π.Α..

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Προμηθειών και Αποθήκης του Δήμου Κορδελιού Εύοσμου (Τηλ. 2313 302102,151,169,136) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της μελέτης και το έντυπο της οικονομικής προσφοράς, σε ηλεκτρονική μορφή, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου (βλ. παρακάτω).

pdf Μελέτη [356Kb]

doc Τιμολόγιο προσφοράς [203Kb]

pdf Πρόσκληση Ενδιαφέροντος [191Kb]

pdf Απόφαση Δημάρχου(απόφαση διενέργειας) [209Kb]

Έγγραφα

Copyright © 2024 Δήμος Κορδελιού Ευόσμου